Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Licenshantering VGR

Den centrala licensverksamheten för VGR finns inom VGR IT. Licensverksamhetens uppdrag och syfte är att verka för korrekt licensinnehav, förmånligare licenspriser, bättre licensavtal, enklare hantering, standardisering, kompetensutveckling samt aktuell information.

Licensrevision/licensaudit/licensfrågor

Licensrevision/licensaudit/licensfrågor från tillverkare/leverantör hanteras alltid av licensfunktionen inom VGR IT. Om det anländer förfrågan/uppmaning i någon form om att tillverkare/leverantör/återförsäljare begär information om licensinnehav, installationer, versioner eller volymer av programvara inom VGR, ska dessa frågor hänvisas till e-postadressen: licenser.vgrit@vgregion.se

Inköp av licenser/programvara

Inköp av licenser/programvara hanteras alltid av VGR IT, antingen genom VGR:s interna beställningssystem (beroende på utbud och val av produkt), eller via kontakt med licenser.vgrit@vgregion.se

Förutsättningen för genomförande av inköp är att nödvändiga underlag och godkännande erhållits inom den egna förvaltningen/branschen samt att komplett information om i-kundnummer, ansvar, BeställarID etc. finns.

Kontakta oss om licenser

Håkan Briggner

Controller
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
VGR IT, Stationsgatan 3, Skövde

Hans-Erik Sundvakt

Controller
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
VGR IT, Östra vägen 1, Vänersborg

Senast uppdaterad: 2017-03-08 14:16