Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Mottagning unga vuxna (MUX)

Vi har tyvärr inga bokningsbara telefontider tillgängliga.
Vi kommer att lämna information här på hemsidan inom kort om fler bokningsbara telefontider kommer att finnas tillgängliga.

Vi har för närvarande ingen telefonrådgivning.

Du kan även vända dig till din vårdcentral, 1177 eller vid akut sjukdom till psykiatriska akutmottagningen, Östra sjukhuset.

Kontaktuppgifter

Telefon

Öppettider

måndag
8:00 - 16:00
tisdag
8:00 - 18:00
onsdag - torsdag
8:00 - 16:00
fredag
8:00 - 15:00

Besöksadress

Södra Allégatan 6
413 01 Göteborg

MOTTAGNING UNGA VUXNA

Psykiatrisk vård för dig mellan 18 och 28 år

Du är välkommen att vända dig till MUX om du har psykisk ohälsa, har varit i kontakt med vårdcentral eller ungdomsmottagning och behöver ytterligare hjälp/behandling.

Vi är en mottagning på vårdnivå mellan primärvård och specialistpsykiatri.

Vi erbjuder planerad vård (vård som måste anmälas/bokas i förväg och som inte är akut) till dig som är mellan 18 och 28 år med psykisk ohälsa. Vi arbetar i team och är särskilt måna om att du är delaktig i din vård utifrån de behov du har. 

Vården hos oss kan ske via individuell samtalskontakt, behandling i grupp, par- eller familjesamtal samt medicinsk konsultation och behandling.

Vi som arbetar på mottagningen är sekreterare, psykologer, socionom/psykoterapeut, psykiatrisjuksköterskor, fysioterapeut samt psykiatriker.

Information till vårdgrannar

Vi tar inte emot remisser. Unga vuxna uppmanas istället att ta kontakt med oss via telefon enl. ovan.

KOMMA I KONTAKT MED OSS

Du kommer i kontakt med oss genom att ringa på vår telefontid, du kommer då att få prata med en sjuksköterska som kommer att ställa frågor om dit mående och vad du önskar hjälp med.

Du kan även boka telefontid genom att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster i mån av lediga tider, så ringer personal från mottagningen upp dig på bokad tid och ställer frågor om dit mående och vilken hjälp du tror du behöver.

Kan du inte formulera dig på svenska eller engelska be någon du känner att ringa åt dig. Vid eventuell behandling får du tolk.

 


Senast uppdaterad: 2017-02-02 15:34