Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FoU-enheter

Lokala FoU-enheter ska finnas nära den kliniska verksamheten och det ska vara lätt för medarbetare att få kontakt med dem.

Har du en idé eller frågeställning och vill genomföra ett forskningsprojekt eller utvecklingsarbete? Då kan du vända dig till din lokala FoU-enhet för att få information och stöd.

FoU-enheter finns idag inom samtliga sjukhus i VGR. För medarbetare i primärvården finns lokala FoU-centra i fyra geografiska områden; Fyrbodal, Göteborg o Södra Bohuslän, Skaraborg och Södra Älvsborg. Primärvårdens FoU-centra omfattar även folktandvården och anställda hos privata vårdgivare med avtal inom ramen för Vårdval vårdcentraler och rehabmottagningar.

Folktandvården har också en gemensam övergripande enhet för klinisk forskning. Habilitering & Hälsa har en FoU-enhet där anställda i förvaltningen kan få stöd i forsknings- och utvecklingsfrågor.

Länkar

Senast uppdaterad: 2021-02-24 14:26