Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Boka videobesök till FaR-mottagning

Du kan boka ett videobesök till FaR-mottagning i Mitt vårdmöte. Tryck nedan för att komma till Mitt vårdmöte antingen via din mobil eller via din dator. Du behöver BankID för att boka en tid via Mitt vårdmöte.

1. Ladda ner appen Mitt vårdmöte:

Länk till Mitt vårdmöte i Google play

Hämta Mitt vårdmöte i Google play 

Länk till Mitt vårdmöte i App Store

Hämta Mitt vårdmöte i App Store 

2. Sök fram "FaR-mottagning Göteborg, Centrum för fysisk aktivitet".

Ring 031-346 06 40 så ringer vi upp dig
eller
tryck här för att direkt välja en tid att bli uppringd.

FaR-mottagningarna erbjuder för dig i Göteborg:

Besök hos fysioterapeut på FaR-mottagning – för vuxna

Du som har fått ett FaR (Fysisk aktivitet på Recept) kan boka videobesök till en fysioterapeut som hjälper dig hitta en hållbar och hälsofrämjande aktivitetsnivå. Om du inte redan har ett FaR behöver du först få det, kontakta då din vårdgivare (till exempel vårdcentral eller rehabmottagning).

Besök hos fysioterapeut på FaR-mottagning – för barn och unga

Vårdnadshavare och barn 0–19 år erbjuds samtal och stöd för att hitta en bra aktivitetsnivå. Från 6 år behövs ett FaR. För barn under 13 år deltar bara föräldrarna på nybesöket, unga över 13 år deltar tillsammans med föräldrarna eller själva.   

Du som vuxen kan boka tid för videobesök i Mitt vårdmöte åt ett barn. Du loggar in med ditt eget BankID och väljer nybesök för barn och unga (läs där vad som gäller i barnets olika åldrar). Efter att du har valt en tid så trycker du i rutan "ombud".

Ja, även om första besöket är ett videobesök kan du möta oss fysiskt vid senare besök.

Sitt gärna avskilt när du har videobesöket, med bra internetuppkoppling och hörlurar. Ha ditt FaR (Fysisk aktivitet på Recept) nära till hands.

Om du har problem att öppna Mitt Vårdmöte (via app eller webbläsare) så kan du boka tid genom att ringa 031-346 06 40. 

Om du har problem när du försöker starta mötet så kolla gärna att ditt internet är bra och kolla i inställningarna att appen har tillåtelse att använda mikrofon och kamera.

Om du inte kommer in på mötet i tid så ringer vi till din telefon och hör om vi kan hjälpa dig.

Du avbokar ditt besök i Mitt vårdmöte (app eller webbläsare). Du kan avboka ditt besök fram till två timmar före besöket.

Vill du hellre boka över telefon?

Du kan också boka ditt videobesök genom att ringa 031-346 06 40.

Boka fysiskt besök till FaR-mottagning

Vill du hellre boka ett fysiskt besök som ditt första besök? Här kan du läsa mer om hur det går till och hur du bokar ett fysiskt besök till FaR-mottagning.


Senast uppdaterad: 2023-05-29 11:21