Servicearbetare

Som servicearbetare har du en viktig funktion för att vården till invånarna i VGR ska fungera. Det är ett varierat yrke där du bidrar till att minska smittspridning och stöttar vårdpersonalen med serviceuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ha hand om avdelningskök, beställa livsmedel, packa upp material och fylla på förråd, och städa patientrum.

Vi erbjuder heltidsanställningar med fast schema som varierar mellan dag, kväll och helg. Du kan också jobba extra hos oss. 

Hur är det att jobba hos oss?

"Det bästa med jobbet är att jag gör skillnad, så att patienterna kan få en bra vård. Och jag har bra kollegor, vi har en fin gemenskap. Jag jobbade först som timvikarie, men nu har jag fått fast anställning, det är jättekul!"

Läs intervjun med två av våra medarbetare

Vad är vårdnära service?

Vårdnära service är de arbetsuppgifter som utförs på vårdenheten och som är kopplade till den service som levereras. Det handlar om lokalvård, måltidshantering, materialförsörjning samt patienttransporter.

Att använda kompetensen rätt är en central strategi för att för att klara den framtida kompetensförsörjningen i hälso- och sjukvården.

Ett jobb hos oss öppnar många dörrar

Hos oss finns många olika arbetsplatser och kollegor. Att börja jobba i VGR öppnar flera dörrar och det finns många utvecklingsmöjligheter.

Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra. Det innebär att du som jobbar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden.

Här kan du läsa mer om dina förmåner i VGR