Sjuksköterska

Vill du jobba med något meningsfullt? Vi är Sveriges största arbetsgivare med ungefär 57 000 medarbetare inom flera hundratals yrken. Hos oss kan du jobba med många olika saker och på många olika platser.

Det finns många olika ställen och sätt att arbeta som sjuksköterska hos oss. Förutom valmöjlighet mellan specialistvård och vårdcentral så kan du vidareutbilda dig, bli chef eller byta till en annan ort. Eftersom VGR är en av Sveriges största arbetsgivare så finns här många valmöjligheter och alternativ. Din karriär hos oss kan utvecklas i många olika riktningar, på bredden, på djupet och på höjden.

Vi tycker att det är viktigt med goda möjligheter för dig som medarbetare att pröva olika karriärer. Därför tillsätter vi många tjänster med internt sökande så att du kan få både en personlig och yrkesmässig utveckling.

Vidareutbildning med lön

Jakob jobbar som psykiatrisjuksköterska och arbetar med spelberoende och skärmhälsa, han läser vidare och specialiserar sig inom psykiatri på halvtid och arbetar på halvtid, men har full lön.

Bli chef

Många av våra chefer i VGR är interna rekryteringar och här är ett exempel på Nilufar som är chef och barnsjuksköterska. Vi har skräddarsydda kandidatprogram för våra olika chefsnivåer. Som chef har du dessutom möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling via något av våra värdeskapande chefsprogram eler kortare chefskurser. 

Jobba i team

Hos oss finns många olika arbetssätt, arbetsplatser och kollegor. Du kan arbeta nära dina kollegor i team eller självständigt. Martin, Nette och Emma är ett operationslag. Det är ett lag med en operationssjuksköterska en anestesisjuksköterska och en undersköterska som arbetar tillsammans för att operationerna ska kunna utföras.

Dela din tid

Lovisa är sjuksköterska och jobbar 80 procent på kirurgmottagningen och 20 procent på den kirurgiska akutvårdsavdelningen. På akutvårdsavdelningen vet hon aldrig vad som väntar henne, men på kirurgmottagningen är arbetet schemalagt. Blandningen skapar en balans mellan den planerade vården på mottagningen och adrenalinet i akutvården. 

Sjuksköterska på distans

Hos oss kan du arbeta på distans, så att det passar din vardag. I filmen så berättar Shehrije Dibrani om sitt arbete som sjuksköterska på 1177 som är på distans.

Stina är röntgensjuksköterska