Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Introduktionsdag för nämnderna inom hälso- och sjukvård 24 februari 2023

Den 24 februari 2023 anordnades en introduktionsdag för de nya nämnderna inom hälso- och sjukvård i Stationshuset, Regionens Hus Göteborg.

Syftet med dagen var att skapa gemensam förståelse mellan hälso- och sjukvårdsnämnderna om principer för styrning och ledning av Västra Götalandsregionens hälso- och sjukvårdsverksamheter inom ramen för ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. 

Dagen innehöll fördjupad genomgång av och dialog om Västra Götalandsregionens styrmodell och relationen mellan strategiska och operativa hälso- och sjukvårdsnämnderna och delregionala nämnder.

Målgruppen för dagen var ledamöter och ersättare i strategiska och operativa hälso- och sjukvårdsnämnderna, presidier samt partirepresentanter i de fem delregionala nämnderna (en person per parti som inte ingår i presidiet). 

Presentationer från dagen

Politisk organisation 2023-2026, Gustaf Josefson och Dennis Jeryd från den politiska arbetsgruppen

Hälso- och sjukvårdsstabernas organisation, Kaarina Sundelin och Karin Looström Muth


Senast uppdaterad: 2023-03-22 09:40