Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Patientenkätundersökning Vårdval Rehab

Västra Götalandsregionen genomför regelbundet patientenkätundersökningar och här hittar du mer information och resultat.

Höga betyg för terapeuten

I stort sett är patienterna mycket nöjda med den terapeut de har träffat. Patienterna upplever att man både fått ett gott bemötande, fått tillräcklig tid med sin terapeut och fått god information om de övningar man ordineras. Allt resulterar i att nio av tio patienter helt och hållet har förtroende för sin terapeut.

Läs mer i slutrapporten: 

Analysrapport Vårdval Rehab – patientenkät 2015

Ta del av din enhets resultat

Rehabenheter som har deltagit i patientenkätmätningen kan ta del av sin enhets resultat via webbplats www.indikator.org med individuella inloggningsuppgifter för rehabenheten. Alla enheter som deltagit i mätningen har fått inloggningsuppgifter skickade till verksamhetschef. Om dessa inloggningsuppgifter tappats bort kan verksamhetschef kontakta Indikator på info@indikator.org.

Kontaktperson för frågor: Karin Tidlund karin.tidlund@indikator.org

Vid frågor om undersökningen kontakta Indikator som är ansvarig

Indikator nås på telefonnumret 0200-58 59 60. Det går också bra att skicka e-post till info@indikator.org eller besöka Indikators hemsida www.indikator.org. Här finns också länkar till resultat från en del tidigare undersökning.

Senast uppdaterad: 2016-06-14 11:22