Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Den regiongemensamma chefsdagen 2023

Den 22 november arrangeras 2023 års regiongemensamma chefsdag - det blir ett digitalt halvdagsprogram med temat Att leda med trygghet i en föränderlig värld. Chefsdagen direktsänds från Campus Nya Varvet.

Det finns många anledningar att delta på chefsdagen. Du får ett ledningsperspektiv på övergripande mål och aktuella ämnen och djupare kunskap om Västra Götalandsregionen. 

Årets regiongemensamma chefsdag

Planeringen pågår för fullt och vi hoppas att alla ni chefer i VGR ser fram emot ett intressant och underhållande program.

Du kommer fortlöpande att hitta information om program och talare i I-linjen (regiondirektörens chefsbrev) och på den här sidan.

Boka gärna in förmiddagen den 22 november redan nu.

Att delta på chefsdagen

Chefsdagen vänder sig till chefer med verksamhetsansvar som omfattar både personal- och ekonomiansvar (V-E-P) och till stabschefer på förvaltningsledningsnivå.

Det behövs ingen föranmälan. Sändningen kommer att vara tillgänglig direkt på den här sidan.

För allmänna frågor om VGR:s chefsdag


Senast uppdaterad: 2023-05-31 10:52