Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

VGR:s chefsdag 2022

Den 5 oktober arrangerades 2022 års koncerngemensamma chefsdag - ett digitalt halvdagsprogram på temat "En bra dag på jobbet - hur svårt kan det vara?" Chefsdagen direktsändes från regionens hus i Göteborg.

Du har kunnat titta på en inspelning av 2022 års chefsdag fram till årsskiftet. Av upprättshovsmässiga skäl är inspelningen nu borttagen.

Program

Program: En bra dag på jobbet - hur svårt kan det vara?

Spännande föreläsare

Chefsdagen 2022: Läs mer om talarna

Att anmäla sig till chefsdagen

Chefsdagen vänder sig till chefer med verksamhetsansvar som omfattar både personal- och ekonomiansvar (V-E-P) och till stabschefer på förvaltningsledningsnivå.

Den här gången behövs ingen föranmälan. Sändningen kommer att vara tillgänglig direkt på den här sidan.

Eventet direkttextas. Har du andra behov, vänligen mejla chefsdagen@vgregion.se senast den 15 september eller läs mer på Habilitering och hälsas sida om tolktjänster:

Beställ tolk

Det finns många anledningar att delta på chefsdagen. Du får ett ledningsperspektiv på övergripande mål och aktuella ämnen och djupare kunskap om Västra Götalandsregionen. Deltagare från tidigare år uttrycker att de gått från mötet med starkare vi-känsla, engagemang och nya idéer. Varmt välkommen till en halvdag fylld med inspiration och mycket nätverkande.

Mötesappen

Ladda ner mötesappen och aktivera eventet ”Regiongemensam chefsdag”. Eventkod: chefsdag

I appen hittar du övergripande information, program och tre frågor som du gärna får svara på senast den 28 september.

Så här laddar du ner appen VGR Möten  

Appen ”VGR Möten” är ett verktyg för att alla ska kunna medverka interaktivt under möten och konferenser. Gratisappen finns att ladda ner både för Android och Iphone/Ipad.   

Du hittar den genom att söka på ”VGR Möten” i Google Play eller AppStore  

Instruktion för nedladdning av appen ”VGR Möten”   

  1. Gå till det ställe i din telefon eller läsplatta där du normalt laddar ner appar (Googles Play-butik för Android eller AppStore för iPhone/Ipad).  
  2. Sök på: VGR Möten  
  3. Installera appen och öppna den.  
  4. Sök i appen med eventkoden: chefsdag  

Senast uppdaterad: 2023-01-09 10:54