Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Säkrare sex och prevention av hiv/STI

Lust och njutningsorienterad kondområdgivning (halvdag)

Onsdagen 4 november kl 9-12:30

Kunskapscentrum för sexuell hälsa har sedan tidigare en heldags kondomutbildning. Vi kommer nu att komplettera med en halvdags utbildning där vi bara kommer att fokusera på kondomdelen. Ett alternativ både för den som behöver fräscha upp sina kunskaper eller den som inte gått utbildningen tidigare. 

Det är en workshop där vi går genom moment som handlar om allt från det lust- och njutningsorienterade samtalat till en praktisk "kläm och känn" del. Vi ser på olika kondomer, glidmedel och hur en mottagning kan skapa en egen kondomeria.

På grund av det stora intresset för våra kondomutbildningar vill vi att du som kommer går hela utbildningen. Utbildningen är kostnadsfri men utebliven avanmälan faktureras 500 kronor (du får därför fylla i dina fakturauppgifter).Om förhinder, avboka dig (senast 30 oktober). 

Vi önskar dig (och dina frågor om kondomer) välkomna!

Datum och tid: Onsdagen 4november 9-12:30
Lokal: Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Kungsgatan 11, vån 5 Göteborg - OBS ny adress!

Anmälan sker i Regionkalendern

Vi bjuder på fika. Meddela oss vid anmälan om du har någon särskild "fika-kost". Vid frågor eller behov av tillgänglighetsanpassning var god kontakta Per Andreas Persson eller Anna Skoglund, Kunskapscentrum för sexuell hälsa, per.a.persson@vgregion.se anna.skoglund@vgregion.se

Save the date - Lust och njutningsorienterad kondområdgivning

13 januari 2021 kl 9-12.30

Kunskapscentrum för sexuell hälsa anordnar en halvdags utbildning där vi fokuserar på lust och njutningsorienterad kondområdgivning. Ett alternativ både för den som behöver fräscha upp sina kunskaper eller den som inte gått utbildningen tidigare.

Det är en workshop där vi går genom moment som handlar om allt från det lust- och njutningsorienterade samtalat till en praktisk "kläm och känn" del. Vi ser på olika kondomer, glidmedel och hur en mottagning kan skapa en egen kondomeria.
 
Datum och tid: 13 januari 2021, kl 9-12.30
Lokal: Kungsgatan 11 vån 5, lokal Stefan Laack

Möjligheten att anmäla sig öppnar inom kort.

Senast uppdaterad: 2020-10-07 10:29