Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Säkrare sex och prevention av hiv/STI

Lust och njutningsorienterad kondområdgivning (halvdag)

Onsdagen 3 juni 9-12:30

Kunskapscentrum för sexuell hälsa har sedan tidigare en heldags kondomutbildning. Vi kommer nu att komplettera med en halvdags utbildning där vi bara kommer att fokusera på kondomdelen. Ett alternativ både för den som behöver fräscha upp sina kunskaper eller den som inte gått utbildningen tidigare. 

Det är en workshop där vi går genom moment som handlar om allt från det lust- och njutningsorienterade samtalat till en praktisk "kläm och känn" del. Vi ser på olika kondomer, glidmedel och hur en mottagning kan skapa en egen kondomeria.

På grund av det stora intresset för våra kondomutbildningar vill vi att du som kommer går hela utbildningen. Utbildningen är kostnadsfri men utebliven avanmälan faktureras 500 kronor (du får därför fylla i dina fakturauppgifter).Om förhinder, avboka dig (senast 1 juni). 

Det här är sista utbildningstillfället i vår.

Vi önskar dig (och dina frågor om kondomer) välkomna!

Datum och tid: Onsdagen 3 juni 9-12:30
Lokal: Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Kungsgatan 11, vån 5 Göteborg - OBS ny adress!

Anmälan kommer inom kort

Vi bjuder på fika. Vid frågor eller behov av tillgänglighetsanpassning var god kontakta Per Andreas Persson eller Anna Skoglund, Kunskapscentrum för sexuell hälsa, per.a.persson@vgregion.se anna.skoglund@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-03-27 09:48