Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetslista

Nyheter

Webbutbildning om Hjärtsvikt, Barnastma och Förmaksflimmer. Se även tidigare publicerade utbildningar om Smärta 17/9 samt Allmänläkardygnet 7-8/11

Oktober: Subluxation av caput radii ur ligamentum anulare (piglux)

Varannan tisdag ger Medicinska kompetensutvecklingsrådet en tvärdisciplinär lunchföreläsning på videolänk kl. 12.00-12.45 som kan ses på olika videolokaler runtom i regionen i realtid. Föreläsningen spelas även in och finns att titta på i efterhand.

Regionstyrelsens personalutskott har avsatt 3 miljoner kronor 2019 för bidrag till finansiering av deltagande i externa kurser och konferenser för specialistläkare anställda i VGR. Uppdatering september 2019: Då det varit högt tryck med många ansökningar, är medlen för 2019 slut.

Vid årsskiftet delades den offentliga primärvården Närhälsan i två förvaltningar. Kursverksamheteten för ST-läkare flyttades då över till den nya förvaltningen Regiongemensam Hälso- och sjukvård med en organisatorisk tillhörighet till Studierektorsenhet Primärvård.

Senast uppdaterad: 2019-04-24 16:21