Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetslista

Nyheter

Fd KursDoktorn (som under en övergångsperiod haft det tillfälliga namnet ST-kurser) heter nu Allmänläkarkurser. Lediga platser finns på några av de kliniska kurserna i vår. Klicka in och ansök idag. Välkommen!

Regionstyrelsens personalutskott har avsatt 3 miljoner kronor 2020 för bidrag till finansiering av deltagande i externa kurser och konferenser för specialistläkare anställda i VGR. Verksamheterna kan söka ersättning för nationella och internationella kurser och konferenser där den sökande deltar aktivt och kan sprida ny kunskap vidare inom organisationen.

REK-dagen 2020. Webbutbildning om Hjärtsvikt, Barnastma och Förmaksflimmer.

Februari: Akut omhändertagande på Vårdcentral

Varannan tisdag ger Medicinska kompetensutvecklingsrådet en tvärdisciplinär lunchföreläsning på videolänk kl. 12.00-12.45 som kan ses på olika videolokaler runtom i regionen i realtid. Föreläsningen spelas även in och finns att titta på i efterhand.

Senast uppdaterad: 2019-04-24 16:21