Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetslista

Nyheter

Platser kvar på kurser hos Allmänläkarkurser i höst.

Svensk förening för allmänmedicin (SFAM) bjuder in allmänläkare och ST-läkare inom allmänmedicin till lunchwebinar om Covid-19.

Normino - ett spel om hbtq och normer från Kunskapscentrum för Sexuell Hälsa.

Augusti: PC-allergi

Höstens kurser på Allmänläkarkurser. Normino. Onlinekurser via Kursmedicin. Webbutbildning om Hjärtsvikt, Barnastma och Förmaksflimmer.

Onlinekurser inom labtolkning och kardiologi under november -20.

Regionstyrelsens personalutskott har avsatt 3 miljoner kronor 2020 för bidrag till finansiering av deltagande i externa kurser och konferenser för specialistläkare anställda i VGR. Verksamheterna kan söka ersättning för nationella och internationella kurser och konferenser där den sökande deltar aktivt och kan sprida ny kunskap vidare inom organisationen.

Varannan tisdag ger Regionala fortbildningsrådet för specialistläkare i Västra Götalandsregionen en tvärdisciplinär lunchföreläsning på videolänk kl. 12.00-12.45 som kan ses på olika videolokaler runtom i regionen i realtid. Föreläsningen spelas även in och finns att titta på i efterhand.

Senast uppdaterad: 2020-06-08 10:08