Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Katalog i Väst (KIV)

Katalog i Väst (KIV) är en katalogtjänst i VGR med koppling till den nationella HSA-katalogen. Här finns vårdenheter och medarbetare listade.

I KIV registreras uppgifter om vårdenheten, vilka underliggande enheter och funktioner som finns samt vilka personer som arbetar där. Uppgifterna om vårdenheterna används bland annat för presentationen av vårdutbudet på 1177.se, men även på vårdgivares egna webbplatser.

Uppgifterna om personer används för behörighet och inloggning till tjänster i VGR och för att få eTjänstekort utfärdade av VGR. 

Vårdgivaren är informationsägare och ansvarar för att underhålla sina organisationsuppgifter i Katalog i Väst (KiV). Informationen ligger till grund för digitala identiteter och behörigheter, vårdutbud samt kontaktuppgifter regionalt och nationellt.

Uppgifterna skall vara korrekta och aktuella. Registrering kan utföras av leverantörens KiV-administratör eller genom VGR:s administratörer efter överenskommelse. Var tredje månad kontrolleras informationens riktighet enligt upprättad rutin.

Kontaktpersoner

Utveckling- och strategiska frågor: Mona Klasdotter: mona.klasdotter@vgregion.se

Privata vårdgivare inom Vårdval: ekonomi.vardval@vgregion.se

Privata vårdgivare inom LOL,LOF,LOU (Taxan/vårdavtal): ekonomi.privera@vgregion.se

Privata vårdgivare inom tandvård: Elham Mohajerani:  elham.mohajerani@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-12-12 15:39