Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Film i Väst AB

Här finns bolagsinformation om Film i Väst AB.

Det här gör Film i Väst

Film i Västs uppdrag är att samproducera film med hög konstnärlig kvalitet och publik potential som utmärker sig på den nationella och internationella arenan och som får en betydande global distribution och spridning. Bolaget ska upprätthålla och utveckla sin nationella och internationella position som en ledande aktör inom filmproduktion, och samproduktioner ska sammantaget nå och angå invånarna i Västra Götaland oavsett ålder, kön och/eller social bakgrund. Film i Väst ska ge internationell lyskraft till Västra Götaland, underhålla och utveckla Västra Götalands kreativa potential och infrastruktur, samt stärka kompetensen inom branschen.

Film i Västs verksamheten bedrivs i enlighet med uppdrag från Västra Götalandsregionens kulturnämnd och regionutvecklingsnämnd.

Uppdragsbaserat verksamhetsstöd till Film i Väst 2021-2024

Film i västs webbplats

Bolagsinformation om Film i Väst

Västra Götalandsregionen är den enda ägaren (100%). Västra Götalandsregionen äger 250 aktier med ett aktiekapital på 0,25 miljoner kronor och ett aktieägartillskott på 11 miljoner kronor. Siffrorna är hämtade från bolagets årsredovisning 2019.

Film i Västs organisationsnummer är 556573-5569.


Senast uppdaterad: 2021-03-24 09:38