Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Göteborgs Symfoniker AB

Här finns bolagsinformation om Göteborgs Symfoniker AB.

Det här gör Göteborgs Symfoniker

Göteborgs Symfoniker ska bedriva symfonisk konsertverksamhet med hög internationell konstnärlig kvalitet för en bred publik, och upprätthålla och utveckla sin nationella och internationella position som en av världens främsta orkestrar.

Göteborgs Symfoniker ska nå och angå invånarna, oavsett ålder, kön eller social bakgrund, i Västra Götaland genom konserter i konserthusen i Göteborg och Vara samt i andra städer och samhällen. Genom turnéer, gästspel och GSOplay ska Göteborgs Symfoniker aktivt söka nya publikgrupper, ge internationell lyskraft till Västra Götaland samt bidra till att utveckla regionens kreativa potential och kompetens inom scenkonst med speciellt fokus på symfonisk klassisk musik.

Göteborgs Symfonikers verksamhet bedrivs i enlighet med uppdrag från Västra Götalandsregionens kulturnämnd.

Uppdragsbaserat verksamhetsstöd till Göteborgs Symfonikers 2021-2024

Göteborgs Symfonikers webbplats

Bolagsinformation om Göteborgs Symfoniker

Västra Götalandsregionen är den enda ägaren (100%). Västra Götalandsregionen äger 7000 aktier med ett aktiekapital på 7 miljoner kronor. Siffrorna är hämtade från bolagets årsredovisning 2019.

Göteborgs Symfonikers organisationsnummer är 556313-1027.


Senast uppdaterad: 2021-03-24 09:40