11/10 Teatersamtal

Nu är det dags igen för Teatersamtal, denna gång på Teater Jaguar i Göteborg. Vi fortsätter på förra träffens tematik: konstnärlig profil och organisationsform. Skapas en konstnärlig profil utifrån hur vi vill arbeta tillsammans? Eller är det sättet vi vill organisera oss på som ger den konstnärliga profilen? PeO Sander håller i samtalet.

Vid vårt förra Teatersamtal den 27 april berättade Kvalitetsteaterns Johanna Essie Sjögren, Ola Karlberg från Big Wind och Iben West från Teater 23 om hur de var organiserade och vilka strukturer de hade för sitt konstnärliga arbete. Det uppstod många nya tankar i rummet, och vi såg ett behov av ännu en träff på samma tema, med gemensamt samtal och reflektion.

På den här träffen vill vi gräva vidare med den samlade kompetens som finns i rummet och skapa plats för nya insikter. PeO Sander lotsar oss genom samtalet även denna gång. 

Missa inte chansen att få fördjupa kunskaperna och insikterna om hur vi organiserar oss också påverkar de konstnärliga dimensionerna. 

Teatersamtalet sker i samarbete med Göteborgs Kulturförvaltning.

Om PeO Sander
PeO Sander är lektor i scenkonstproduktion på Stockholms konstnärliga högskola. Han har arbetat som producent i produktioner och projekt och som konsult i trettiotalet olika scenkonstorganisationer och genomfört mängder av utbildningar i många olika sammanhang.

Datum: 11 oktober
Tid: Kl 15.30–18.00
Plats: Teater Jaguar, Storgatan 3, Göteborg
Övrigt: Vi bjuder på kaffe och macka.   
Anmälan: Anmäl dig senast 7 oktober via digitalt formulär.

Till anmälan

(Bild: Brands&People/Unsplash)

Ann-Charlotte Eldh

Konsulent teater

Telefonnummer